últimas entradas al foro

18/02/2020, 21:02
por: Senescal
14/02/2020, 14:02
por: losmasos
5/02/2020, 22:02
por: jjordiss
Expoclick - un riu de clicks - Amposta'16

Expoclick - un riu de clicks - Amposta'16

01 de noviembre del 2016

L’ajuntament d’Amposta,  amb la col·laboració de Somosclicks organitzen la V edició de “l’Expoclick Amposta. Un riu de clicks”.

Una fira de diorames en gran format de Playmobil que tindrà lloc al Pavelló Firal d’Amposta (Tarragona) els propers dies 11 i 12 i 13 de novembre.


Podreu gaudir amb més de 3500m2  dedicats amb exclusivitat al món del Playmobil. Tindrem 25 diorames de diferents temàtiques, concursos com el buscaclick, el concurs fotogràfic i el concurs de diorames!!. Hi haurà 15 punts de venda especialitzats vinguts de Catalunya, Espanya i Europa!

 

L’entrada és gratuïta.

 

Aquí teniu el cartell!

Us hi esperem, com sempre, per passar tres dies en família i playmobil!!

_______________________________________________________________

 

El ayuntamiento de Amposta, con la colaboración de Somosclicks organizan la V edición del "Expoclick Amposta. Un río de clicks ".

Una feria de dioramas en gran formato de Playmobil que tendrá lugar en el Pabellón Ferial de Amposta (Tarragona) los próximos días 11 y 12 y 13 de noviembre.

 

Podrán disfrutar con más de 3500m2 dedicados con exclusividad al mundo del Playmobil. Tendremos 25 dioramas de diferentes temáticas, concursos como el buscaclick, el concurso fotográfico y el concurso de dioramas! Habrá 15 puntos de venta especializados venidos de Cataluña, España y Europa!

 

La entrada es gratuita.

 

Aquí tenéis el cartel!

Os esperamos, como siempre, para pasar tres días en familia y playmobil!!

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas