últimas entradas al foro

18/02/2020, 21:02
por: Senescal
14/02/2020, 14:02
por: losmasos
5/02/2020, 22:02
por: jjordiss
IV Fira de Clicks al Poble Espanyol

IV Fira de Clicks al Poble Espanyol

19 de abril del 2017

Els Clicks de Playmobil® arribaran puntuals el 20 i 21 de maig a la seva cita anual al Poble Espanyol per convertir-se en protagonistes d’un cap de setmana molt especial on tant petits com grans gaudiran de valent d’aquests entranyables ninots que meravellen generació rere generació.

A més, estem de celebració! Ja fa 25 anys d’aquells magnífics Jocs Olímpics a Barcelona que van convertir la ciutat en internacional. Des del Poble no podem deixar de commemorar l’efemèride a la 4ª edició de la Fira dels Clicks amb un diorama temàtic que ens farà recordar aquest esdeveniment amb certa nostàlgia. Però no serà l’únic, ni molt menys! Somosclicks celebra el seu 10è aniversari i plasmarà aquesta evolució en 18 diorames que escenifiquen un passeig per la història de la humanitat: Des de la prehistòria amb els troglodites i els dinosaures fins l’arribada de l’home a l’espai passant per Egipte, Roma, el naixement de l’Islam, l’Edat Mitjana, el Far West, la revolució industrial, entre d’altres. No hi faltarà cap detall!

La Fira dels Clicks també inclourà activitats infantils com tallers de galetes i de manualitats, una gimcana o pintacares, projeccions de Cineclicks, zona de food trucks i un gran espai de venda amb peces úniques per delit de curiosos i col·leccionistes. Però atenció, emplacem als veritables fans dels Clicks de Playmobil® a participar al concurs de diorames que enguany serà - com no podia ser d'altra manera- de temàtica esportiva. Podeu trobar les bases del concurs en aquest enllaç: https://www.poble-espanyol.com/es/eventos/concurso-de-dioramas-2017/

No us perdeu una de les activitats amb nens on més gaudeixen els pares i mares

Dissabte 20 de maig i diumenge 21 de maig de 2017 de 10 a 20h

 

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas