últimas entradas al foro

18/02/2020, 21:02
por: Senescal
14/02/2020, 14:02
por: losmasos
5/02/2020, 22:02
por: jjordiss
9a Edici Un SomRIUre de Clicks

9a Edició Un SomRIUre de Clicks

19 de junio del 2017

Móra d’Ebre 1 i 2 de juliol. Els propers 1 i 2 de juliol a Móra d’Ebre es celebra la novena edició d’Un SomRIUre de Clicks, una exposició de clicks de Playmobil amb una mostra de diorames de gran format. A data d’avui tenim ja 14  diorames diferents confirmats. Organitzada per l’Associació Somosclicks i l’Associació Juvenil Baronia d’Entença. Els assistents poden trobar una varietat de maquetes en les que es recreen petits móns en la mida dels clicks: Bombers, policies, pirates, vaquers, dracs, són alguns dels temes que s’exposen en aquesta edició.

 

Durant el transcurs de la fira, Un SomRIUre de clicks organitza una sèrie d’activitats dirigides al públic infantil. Aquest any ampliem els tradicionals concursos de muntatge de diorames i busca click, amb jocs de taula i participació inspirats en Playmobil. Totes les activitats i la entrada son gratuïtes.

 

Com l’any anterior es realitzarà un sorteig de material a benefici de l’associació Matem lo bitxo, destinada a la lluita contra el càncer infantil.

Sobre Somos Clicks

Somosclicks, es una asociación de aficionados a Playmobil formada por un grupo de gente que se dedica a coleccionar y exhibir sus colecciones, creando eventos divertidos donde homenajea a este popular jueguete.

info@somclicks.org

Páginas